Манчестър Сити се интересува от Фалкао


Н. Гавазов

Манчестър Сити се интересува от Фалкао

Главата на скаутската служба на Манчестър Сити Карло Канселиери заяви, че ако неговият клуб се опита да закупи нападател през януари, това ще бъде Радамел Фалкао от Атлетико Мадрид, а не Стеван Йоветич от Фиорентина. Канселиери смята, че Йоветич, който е любимец на Роберто Манчини не е по-силен от тези нападатели, с които в момента разполага шампиона на Висшата лига на Англия.

Поради това, ако стане въпрос за укрепване на нападателната линия на тима, то главата на скаутската служба ще се опита да убеди Манчини да закупи колумбийския нападател на Атлетико.

„Йоветич и е интересен и способен футболист. Но атаката на Сити и без това е добра, доволни сме от Тевес, Агуеро и Балотели. Освен това, аз смятам, че нашите футболисти са по-добри от Йоветич. Той е добър, но не може еднолично да реши мач, както Фалкао. В следващите няколко дни ще си поговоря с Манчини за него. Ако ни потрябва футболист през януари, това трябва да бъде Радамел. Това е играчът, който ще ни позволи да направим скок напред", заяви Канселиери за Tuttomercatoweb.

 

  Сподели
196