Сър Алекс: Утре играем срещу весели зелени гиганти


Н. Гавазов

Сър Алекс: Утре играем срещу весели зелени гиганти

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън определи отбора на Стоук Сити, като „весели зелени великани". Както е известно, в мач от осмия кръг на Висшата лига Манчестър Юнайтед приема на „Олд Трафорд" Стоук Сити, който се смята за един от най-нежеланите съперници за много от грандовете в Премиършип.

Въпреки това, шотландският специалист вярва в статистиката, която сочи, че след завръщането си в елита през 2008 година „грънчарите" са спечелили само една точка в осем мача срещу Юнайтед.

„Утре срещу нас идват да играят весели зелени гиганти. Най-високият отбор в Европа. Там Тони Пюлис свърши страхотна работа и всяка измината година се вижда, че този отбор напредва. Приемствеността носи последователност. Те са страхотен отбор", заяви Сър Алекс по време на днешната си среща с медиите.

След седем изиграни мача във Висшата лига на Англия тимът на Стоук Сити е на 12-о място с актив от 8 точки. Манчестър Юнайтед заема втората позиция с 15 точки, колкото има и третия - Манчестър Сити. Лидер с 19 точки е Челси.

 

  Сподели
81