Агент предупреди Венгер: Джуру трябва да играе повече


Н. Гавазов

Агент предупреди Венгер: Джуру трябва да играе повече

Агентът на защитника на Арсенал Йохан Джуру опроверга информацията за преговори с италианския Рома. Както е известно, в края на миналата седмица в някои италиански медии се появиха съобщения, че „римските вълци" се интересуват от бранителя на „артилеристите" и във връзка с това представители на италианския клуб са осъществили контакт с представителя на футболиста.

Агент Флавио Ферара отрече тези слухове, но същевременно предупреди Венгер, че иска клиентът му да има повече игрова практика.

„Няма никакви преговори. Ние не сме влизали в контакт с Рома. Явява ли се Джуру идеалният футболист за Зденек Земан? Той е млад и универсален, така че би могъл да е полезен на Земан. Джуру има всички качества за играч, пасващ си идеално на философията на треньора. Но ние наистина не сме разговаряли с Рома", заяви агент Флавио Ферара за Il Susidiario.

„Той иска да играе и поради това ще се срещна с Венгер и ще обсъдим този проблем. Идва януари и ние се готвим за този важен месец, оценявайки внимателно ситуацията. Дали Джуру има бъдеще в Италия? Възможно е. Той иска да играе. Не е важно дали в Италия или Англия, но иска да играе", каза още представителят на футболиста.

 

  Сподели
162