Тотнъм надви Юнайтед в спектакъл на Олд Трафорд (видео)


И. Ангелов

Тотнъм надви Юнайтед в спектакъл на Олд Трафорд (видео)

Манчестър Юнайтед прие Тотнъм в пореден кръг от Висшата лига на Англия и загуби с 3:2 днес, но какъв мач само се получи на "Олд Трафорд". Двата отбора сътвориха зрелище каквото може да ни предложи само Премиершип, а съдбата донякъде си върна на "Червените дяволи", след като Крис Фой подмина да даде 3 дузпи, а на 2 пъти тима нацели и гредата.

Първото полувреме принадлежеше на гостите от Лондон. Резонно до почивката тима стигна до много положения, като вкара още във втората минута - Гарет Бейл асистира за гол на Ян Фертонген. В 32-ата минута самият Бейл вкара след като използва скоростта си умело.

След почивката обаче на терена се появи Уейн Рууни и това катализира нов Юнайтед на терена. Още в 51-ата минута англичанинът центрира за Луиш Нани, който вкара от близо. Само след минута Тотнъм направи последната си атака в мача - Клинт Демпси вкара след като нова дупка се отвори в отбраната на Юнайтед.

Отново Юнайтед вкара в 53-ата минута. Шинджи Кагава се възползва от паса на Робин ван Перси и пласира топката перфектно до гредата. В следващата атака Юнайтед вкара нов гол, дело на Ван Перси, но той бе отменен поради засада. Малко след това Уейн Рууни нацели гредата от пряк-свободен удар, а в 85-ата минута Майкъл Карик без малко да вкара феноменален гол, но отново гредата попречи това да стане.

В крайна сметка Юнайтед остава с 12 точки на третата позиция в класирането, зад Евертън с 13 и Челси с 16.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
125