Венгер: Много съм разстроен


Н. Гавазов

Венгер: Много съм разстроен

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна, че е разстроен от „леките голове", които пропусна неговият отбор в загубения мач с Челси в рамките на 6-я кръг на Висшата лига на Англия. В събота „артилеристите" претърпяха своето първо поражение през новия сезон в Премиършип и френският специалист е разочарован от този факт, още повече, че „аристократите" нанесоха само три удара в посока на вратата на Маноне.

„Дълбоко съм разстроен. Ние допуснахме два елементарни гола, а съперникът отправи едва три удара към нашата врата. Недопустимо е да допускаме такива голове във важни мачове като този. Не ни достигна компетентност и решителност в отбраната. Но въпреки това, имаме много добър и това може да се види. Разбира се, може да видим единствено себе си за попаденията", заяви Венгер за ITV.

„Много нервни бяхме в началото на мача. Рано загубихме Диаби и това разбалансира играта ни, защото се наложи повече да се стараем и напрягаме. След почивката играта премина изцяло под нашата диктовка, но до момента, в който не получихме втория гол при тяхната първа атака. Чех им помогна да запазят победата за себе си. Заслужавахме втори гол, можеше да вкараме и трети", каза още французинът.

 

  Сподели
166