Резервите на Юнайтед надвиха Нюкасъл в Капитал Уан Къп


И. Ангелов

Резервите на Юнайтед надвиха Нюкасъл в Капитал Уан Къп

Купата на лигата поднови своите срещи с новото си име и днес се изиграха няколко вълнуващи мача. В срещата на "Олд Трафорд" домакините постигнаха поредна победа над Нюкасъл, който не е печелил тук от над 40 години. Този път победата бе с 2:1, а Папис Сисе нацели сензационна греда в края на срещата със задна ножица.

Юнайтед поведе в самия край на първата част, когато Андерсон напредна и простреля Елиът на вратата на Нюкасъл. Неспасяемият удар се отклони от гредата и влетя в мрежата зад стража.

През втората част и двата тима вкараха гол, като първо това направи домакинът. В 58-ата минута Том Клевърли вкара хитър гол, който е първият му официален за тима в 19 срещи. В 62-ата минута Папис Сисе вкара, за да върне бърз гол.

В следващата атака Уейн Рууни изведе перфектно Чичарито, който матира вратаря, но нацели горната греда. В края на срещата Папис Сисе стреля със задна ножица, но го последва същото нещастие. В крайна сметка Юнайтед продължи напред с 2:1. В срещата за "Червените дяволи" дебютираха 4 младежа, а се завърна и контузеният Уейн Рууни.

  Сподели
119