Марк Холси стана жертва на обиди в Twitter


Н. Гавазов

Марк Холси стана жертва на обиди в Twitter

Футболният рефер Марк Холси стана жертва на ужасни обиди в социалната мрежа Twitter след вчерашния мач между Ливърпул и Манчестър Юнайтед в рамките на петия кръг на Висшата лига на Англия, съобщава The Independent. Както е известно, арбитърът, който през 2009 година беше диагностициран с рак на гърлото, в дербито между двата английски гранда допусна серия от грешки, с които повлия на изхода на играта.

Той изгони за влизане с краката напред полузащитника на мърсисайдци Джонджо Шелви, а не направи същото по отношение на Джони Еванс. Освен това, арбитърът отсъди спорна дузпа, която Ван Перси превърна в гол.

Гневът на поклонниците на Ливърпул след края на мача беше напълно основателен, но някои от тях преминаха границата на разумното човешко поведение.

Така например потребител с никнейм johnwareing1 написа: „Надявам се, че Марк Холси отново ще се разболее от рак и ще умре", а lfcjohn259 пожела почти същото: „Марк Хосли трябва да умре от рак".

Тези съобщения обаче бяха посрещнати с възмущение от останалите потребители на социалната мрежа и моментално бяха изтрити.

 

  Сподели
92