Евра: Най-после победа на Анфийлд


Н. Гавазов

Евра: Най-после победа на Анфийлд

Защитникът на Манчестър Юнайтед Патрис Евра сподели впечатленията си от срещата от петия кръг на Висшата лига на Англия с Ливърпул, в която „червените дяволи" постигнаха много спорна победа с 2:1. Известно е историческото съперничество между двата отбора, а допълнително напрежение преди двубоя създаваше и характерът на отношенията между Патрис Евра и Луис Суарес.

„Това е невероятно. В продължение на четири години домакините завършваха мача с усмивки на лицето. Много исках да победим в Ливърпул. Не беше важно дали ще играя добре, просто исках да победим. Този път го направихме", заяви Евра за официалния сайт на Юнайтед.

„В този ден най-важната дума беше „уважение". Това беше мач между два големи отбора. В историята са се случвали много по-големи трагедии, отколкото нашата ситуация със Суарес. Не разбирам, защо постоянно се говори за това. Именно поради това му подадох ръка, защото уважавам историята на нашите клубове. Защо е необходимо да се раздува скандала", каза още защитникът на Юнайтед.

 

  Сподели
168