Mirror: Сър Алекс сгреши, че продаде Бербатов


Н. Гавазов

Mirror: Сър Алекс сгреши, че продаде Бербатов

Димитър Бербатов беше толкова добър, той изглеждаше като футболист на Манчестър Юнайтед, констатира Mirror в свой обзорен материал на мача Уигън - Фулъм. Както е известно, двата отбора се срещнаха в рамките на петия кръг на Висшата лига на Англия и „котиджърсите" победиха с 2:1 „латиксите" благодарение на попаденията на Уго Родайега и Деймиън Дъф. Българинът не вкара гол, но с играта си вдъхнови своите съотборници за успеха, а пасът му в 31-та минута беше превърнат в гол.

След мача Йол призна, че Бербатов е фантастичен играч и може да играе на всяка една позиция, а мнението на холандеца се споделя и от днешната британска преса.

„Българският нападател е намерил своята увереност отново, след като смени депресията на живота на пейката на Олд Трафорд, за да бъде обичан още веднъж в Лондон", продължава Mirror.

"Решението на Сър Алекс Фъргюсън да позволи на струвалият 30,75 милиона паунда рекорден клубен трансфер на Юнайтед да се събере отново с Мартин Йол за нищожните 5 милиона сега изглежда като акт на чисто безумие след още едно изключително представяне, което изкачи Фулъм до главозамайващите висини ни четвъртото място. Бившият играч на Уигън Уго Родайега и Деймиън Дъф може да вкараха головете за Фулъм, но Бербатов беше този, който дърпаше всички струни", пише още изданието.

 

  Сподели
170