Стъридж няма да играе срещу Стоук Сити


Н. Гавазов

Стъридж няма да играе срещу Стоук Сити

Мениджърът на Челси Роберто Ди Матео заяви, че нападателят на „аристократите" Даниел Стъридж е получил травма и няма да може да вземе участие в следващите мачове на отбора. Италианският специалист не се ангажира с някакъв срок относно завръщането на Стъридж, но предположенията са, че играча ще остане извън строя за още една седмица.

„Стъридж се чувства много добре, но той съвсем не е готов за утрешния мач. Ние ще трябва по-добре да оценим състоянието му. Ако Даниел не играе в Купата на Лигата, той едва ли отсъства дълго. Всеки играч може да бъде сполетян от травма", заяви Ди Матео по време на днешната си среща с представителите на медиите.

Както е известно, утре в рамките на петия кръг от Висшата лига на Англия Челси приема Стоук Сити, а във вторник в среща от Купата на Лигата „сините" ще играят с Уулвс. В събота, 29 септември пък Челси ще гостува на Арсенал в двубой от шестия кръг на Премиършип.

Добрите новини от лагера на Челси са две. Едната е, че Оскар се завръща в строя след като беше контузен от Леонардо Бонучи по време на мача с Ювентус в сряда вечер, а другата е, че Марко Марин е много близо до завръщането си в строя.

Ето и групата на Челси за мача със Стоук Сити: Чех, Аспиликуета, Иванович, Тери, Кейхил, Луис, Коул, Бертран, Микел, Ромеу, Лампард, Рамиреш, Мата, Азар, Оскар, Моузес, Пиасон, Торес, Търнбул.

 

  Сподели
88