Бербатов: Играх и вкарвах голове с усмивка на лице


Н. Гавазов

Бербатов: Играх и вкарвах голове с усмивка на лице

Нападателят на Фулъм Димитър Бербатов заяви, че се чувства много щастлив отново да играе редовно. Както е известно, българинът започна титуляр за „котиджърсите" срещу УБА в мач от четвъртия кръг на Висшата лига на Англия и не пропусна да се отблагодари на своя мениждър Мартин Йол за доверието към него, отбелязвайки два гола за победата с 3:0 на лондончани.

„Великолепен дебют на домашния ни стадион. Преди мача още чувствах, че този двубой ще се развие успешно за мен и моите партньори. Напълно съм удовлетворен от резултата и от своята игра", заяви Бербатов за ВВС.

„Това беше моят първи мач на стадиона на Фулъм и аз се чувствах отлично, защото имах възможност да играя футбол. Играх и вкарвах с усмивка на лицето. За мен е много важно да играя във всяка среща, защото само тогава мога да демонстрирам своя най-добър футбол", каза още Митко.

Малко по-късно Бербо показа и на своите фенове във Facebook, че се чувства щастлив. На своя профил в социалната мрежа нападателят публикува снимка от колата си на път за вкъщи след мача. Освен снимката, голмайсторът написа: "Връщам се от мача днес. 3:0 за нас, 2 гола за мен"

 

  Сподели
76