Бербатов, Юнайтед и Арсенал громят днес в Англия (видео)


И. Ангелов

Бербатов, Юнайтед и Арсенал громят днес в Англия (видео)

Отборите на Фулъм, Манчестър Юнайтед и Арсенал вкараха по много голове срещу своите опоненти днес във Висшата лига на Англия, като победиха съответно Уест Бромич с 3:0, Уигън с 4:0 и Саутхемптън с 6:1, като сториха това на домашните си терени. Димитър Бербатов вкара два от трите гола за Фулъм.

Той направи това в 32-ата минута с прекрасен гол, а в 46-ата вкара и дузпа. Питър Одемвинги бе изгонен за гостите в тази среща в 39-ата минута. През втората част късен гол вкара Стив Сидуел.

За Манчестър Юнайтед срещата започна трудно и до полувремето нямаше голове, а Чичарито дори изпусна дузпа рано в срещата. Пол Скоулс откри резултата в 51-ата минута след асистенция на Нани. Хавиер Ернандес се реабилитира в 63-ата минута след подаване на новака в тима Алекс Бютнер, който реализира и гол 3 минути по-късно. Младокът Ник Пауел вкара в 82-ата минута с асистенция на Чичарито.

Междувременно Арсенал разгроми Саутхемптън. Новака си вкара 2 автогола, а Лукаш Подолски и Жервиньо играха прекрасно днес. Даниел Фокс вкара почетното попадение за гостите в първата част.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
194