Нани има три месеца, за да спаси кариерата си


Н. Гавазов

Нани има три месеца, за да спаси кариерата си

Португалското крило на Манчестър Юнайтед Луиш Нани има на разположение три месеца за да спаси кариерата си на „Олд Трафорд" и първият шанс може да е утре срещу Уигън, когато двата тима ще се изправят един срещу друг в среща от четвъртия кръг на Висшата лига на Англия.

Според информациите пристигащи от Острова, разочарованието в Юнайтед от зацикляне на преговорите по новия договор с Нани става все по-голямо. От ситуацията се опита да се възползва мега-богатият Зенит, но до сделка не се стигна поради нереалните искания на Нани.

Истината е, че крилото никога не е бил запален по идеята да продължи кариерата си в Русия, но той може да бъде изкушен от евентуално предложение от страна на Ювентус, който обмисля оферта към играча през януари. Според британската преса, Юнайтед обмисля вариант да продаде Нани през зимата, а с получените средства да привлече лятната си трансферна цел - левият защитник на Евертън Лейтън Бейнс.

Това, което е ясно около бившия футболист на Спортинг Лисабон е, че той в момента се намира на кръстопът в кариерата си в Юнайтед и няма много време за да убеди Сър Алекс, че може да реализира потенциала си на „Олд Трафорд". Всъщност, на фона на епидемията от контузени футболисти в лагера на „червените дяволи", вероятно Нани ще получи шанс за изява в утрешния мач срещу Уигън.

 

  Сподели
76