Андерсон: Юнайтед е под натиск


Н. Гавазов

Андерсон: Юнайтед е под натиск

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андерсон заяви, че в момента отбора се намира под голям натиск след като не успя да спечели нито един трофей през миналия сезон. Както е известно, „червените дяволи" загубиха титлата във Висшата лига на Англия от своя градски съперник единствено по голова разлика. Също така Юнайтед не успя да постигне победа в турнирите за Купата на Лигата и Купата на Англия и отпадна от груповата фаза на Шампионската лига и плейофите на Лига Европа.

Въпреки неуспехите, Андерсон е уверен, че новите попълнения Робин ван Перси и Шинджи Кагава могат да върна отбора от „Олд Трафорд" на победния път. Бразилецът е убеден, че „червените дяволи" ще успеят да попълнят своята витрина след края на сегашния сезон.

„Ние трябва да се подобрим. Манчестър Юнайтед е длъжен да печели всеки един трофей и ние ще бъдем много разочаровани, ако това не се случи. Такъв голям клуб като нашия постоянно се намира под натиск. Особено след последния неуспешен сезон натискът е много голям. През миналата година загубихме титлата по голова разлика, но сега трябва да забравим за това и да се концентрираме върху новата си кампания. Стартът на първенството винаги е бил труден за нас, но започнахме с две победи и сега искаме много. Шинджи Кагава и Робин ван Перси внесоха в отбора майсторство. Заедно с тях това означава, че всеки един от нас ще трябва много да се поизпоти за да запази мястото си в състава", сподели Андерсон за Daily Mail.

 

  Сподели
77