Фелайни се чувства щастлив в Евертън


Н. Гавазов

Фелайни се чувства щастлив в Евертън

Звездата на Евертън Маруан Фелайни опроверга информацията за това, че планира да напусне своя сегашен клуб през януари или след края на сезона. Както е известно, в неделя английската преса разду интервюто на полузащитника в белгийското издание Het Nieuwsblad. Според информациите, Маруан е заявил, че ще търси отбор с по-добро ниво от това на Евертън и сегашният сезон ще бъде за него последен на „Гудисън Парк".

Това изявление предизвика широк резонанс, но ето, че не закъсня реакцията на Фелайни, който успокои запалянковците на „карамелите" и заяви, че се чувства щастлив в Евертън и именно тук смята да се сдобие със спортни успехи.

„Силно съм изненадан, прочитайки в няколко издания, че много скоро планирам да напусна Евертън, може би още в януари. Позволете ми да ви напомня, че се чувствам много щастлив в Ливърпул и съм доволен от старта на кампанията си. При нас дойде Кевин Миралеяс и няколко други добри футболисти, с които отборът ни стана много добър. Имаме добри шансове да се представим по-добре от миналия сезон. Ето защо имам намерение да проведа целия сезон в Евертън и искам да постигна тук поставените цели. Но сега всички мои мисли са свързани с мача на Белгия с Хърватия", съобщи Фелайни на страницата си във Facebook.

 

  Сподели
89