Рууни: Разминах се с нещо много сериозно


Н. Гавазов

Рууни: Разминах се с нещо много сериозно

Степента на последната контузия на нападателя на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни е толкова сериозна, че тя би могла да хвърли съмнение върху бъдещето му, твърди днешната английска преса. Както е известно, голмайсторът на „червените дяволи" в момента се намира извън терените след като шиповете от обувката на Уго Родайега му оставиха дълбока рана на бедрото.

Това наистина беше сериозен инцидент и английският национал твърди, че се е разминал с много по-големи неприятности.

„Имах късмет, че не ми отрязаха мускула. Бих казал, че бях на милиметър от прекъсване на една артерия. Можеше да бъде по-зле, така че благодаря на Бога затова, че избегнах по-сериозна вреда", цитира Sky Sports думите на Рууни.

„Докторите казаха, че много от играчите са можели да припаднат. Те се опитаха да покрият раната в съблекалнята, но аз казах, че искам да гледам. За щастие, техните незабавни действия попречиха да получа едно сериозно и трайно увреждане", каза още нападателя.

В момента ФА разследва инцидента, който се случи по време на мача от втория кръг на Висшата лига на Англия с Фулъм. Чиновниците смятат, че Родайега е бил със специални подострени шипове на футболните си обувки по време на мача, а това е забранено от правилата на ФИФА.

 

  Сподели
87