Роджърс: Ще си направим изводи от лошата трансферна кампания


Н. Гавазов

Роджърс: Ще си направим изводи от лошата трансферна кампания

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс призна, че се е срещнал и е обсъдил с ръководството на клуба ситуацията в отбора. Както е известно, в края на трансферния прозорец мърсисайдци се разделиха с Анди Керъл, отдавайки английския национал под наем на Уест Хем и в момента „червените" разполагат само с двама чисти нападатели, което доведе до криза в кадрово отношение в състава на Роджърс. Лошата трансферна политика създаде напрежение в тима, което се отрази и върху старта на тима във Висшата лига на Англия, който е най-лошият от сезон 1962/63 насам.

„Имах дълга беседа със собствениците на клуба. Трябва да призная, че те бяха много честни към мен. Оказах се на „Анфийлд преди всичко заради собствениците. Харесва ми техния стил на работа и как те планират да се развива Ливърпул", заяви Роджърс за Sky Sports.

„Нека не се лъжем, трансферният прозорец затвори не по начина, по който бяхме планирали нещата, но това ще ни позволи да направим правилните изводи за в бъдеще", каза още наставника на Ливърпул.

 

  Сподели
110