Бербатов отказа да напусне Острова


Н. Гавазов

Бербатов отказа да напусне Острова

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов няма да премине в Ювентус, съобщи изненадващата новина Sky Sport Italia. По данни на източника, българинът е размислил относно трансфера си в торинския клуб и сега приоритетен вариант за него остава единствено Фулъм.

Медията твърди, че Бербатов иска да остане в Англия, тъй като неговото семейство не желаело да напуска Острова.

Тази новина означава, че сагата с раздялата на нападателя и Манчестър Юнайтед продължава и започва да придобива комичен оттенък, след като по-рано през деня българина не пристигна във Флоренция, за да подпише тригодишен договор с „виоетовите", избирайки направеното в последния момент предложение от Ювентус.

Тази вечер Фиорентина излезе с изявление, в което се казва, че Бербатов се е отказал от трансфера си във флорентинския клуб. По същото време спортният директор на Ювентус Бепе Марота съобщи, че Димитър е отказал и на неговия клуб, предпочитайки да остане в Англия по „семейни причини".

Според слуховете, сега Бербатов възнамерява да проведе разговори с Фулъм, който е оглавяван от бившия наставник на Тотнъм Мартин Йол. Лондончани разполагат с 15 милиона паунда от продажбата на Муса Дембеле и могат спокойно да похарчат част от тях за българина.

 

  Сподели
269