Сър Алекс е против трансфера на Бербатов в Ювентус?


Н. Гавазов

Сър Алекс е против трансфера на Бербатов в Ювентус?

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън не е склонен да пусне Димитър Бербатов в Ювентус, след като по-рано този месец италианския шампион отмъкна изгряващата звезда на „червените дяволи" Пол Погба, съобщава авторитетният сайт за футболни новини Goal.com.

Както е известно, вчера Юнайтед и Фиорентина съгласуваха трансфера на нападателя и българинът трябваше да пътува в сряда до Флоренция, където да премине медицински прегледи и да сложи подписа си под тригодишен договор с Фиорентина. Според условията на контракта, Бербатов щеше да получава по 1.8 милиона евро на година, но снощи представители на Ювентус са се свързали с нападателя и са предложили заплата от 2.7 милиона евро, което очевидно е изкушило играча на Юнайтед, който е приел офертата.

Днес около 14:30 часа българско време, Митко се очакваше да пристигне от Мюнхен с платен от Фиорентина полет, но 31-годишния футболист не кацна в столицата на Тоскана и според италианските медии в момента той се намира в Германия. Новината за намесата на Ювентус в трансфера на Бербатов във Фиорентина пък разгневи фенове на „виолетовите", които се бяха събрали в ранния следобед пред „Артемио Франки" в очакване на голмайстора във Висшата лига за сезон 2010/11.

Така или иначе е факт, че Ювентус победи Фиорентина за подписа на Митко, но сега остава и Сър Алекс да даде „зелена светлина" на сделката. А според Goal.com., шотландският специалист не е склонен да пусне българина в Ювентус.

  Сподели
194