Манчини: Имам пет дни за да спася сезона


Н. Гавазов

Манчини: Имам пет дни за да спася сезона

Роберто Манчини предупреди, че трансферната дейност на Манчестър Сити през следващите пет дни ще оформят съдбата на защитата на титлата във Висшата лига на Англия. Както е известно, „гражданите" преследваха безуспешно Хави Мартинес от Атлетик Билбао, Стеван Йоветич от Фиорентина и Даниелое Де Роси от Рома и италианецът смята, че трябва да се действа по-настъпателно, ако искат да запазят титлата си.

„Ние трябва да закупим нови играчи, а имаме само пет дни, през които може да направим това. Трябва да работим усилено през тях. Това ще е дълга седмица за нас. Имаме нашите цели и а тях ще се борим до края на трансферния прозорец", цитира Daily Mail думите на Манчини.

Според ESPN в следващите 24 часа Манчестър Сити ще направи няколко предложения за покупка на играчи на обща стойност 60 милиона паунда. Изданието се позовава на свой високопоставен източник от „Етихад Стейдиъм", според който опорният полузащитник на Бенфика Хави Гарсия ще бъде привлечен, при положение, че Даниеле Де Роси действително не бъде привлечен.

В добавка, „гражданите" действат активно и без много шум по трансфера на Хави Мартинес от Атлетик Билбао.

 

  Сподели
67