Манчини иска подобряване на играта в отбрана


Н. Гавазов

Манчини иска подобряване на играта в отбрана

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини след равенството против Ливърпул призова своя тим да поработи над подобряване на играта в отбрана. В двубоя от първия кръг на Висшата лига на Англия против Съндърланд „гражданите" също допуснаха два гола и това се случва в два предни мача.

Манини вижда в това голям проблем.

„Мисля, че равенството е справедливо в края на краищата. Но сега дойде време да престанем да пропускаме по два гола във всеки мач. Не заслужавахме поражението, защото в първите 30 играхме много добре и имахме много положения за отбелязване на гол. Взехме точка, два пъти отстъпвайки в резултата. Не мисля, че много отбори са в състояние да дойдат тук и да спрат Ливърпул в неговата половина на терена", заяви Манчинин за ВВС.

„През първите 30 минути наистина имахме три или четири невероятни възможности, но ние допуснахме гол след корнер и това промени всичко. По ред причини сега не сме готови на 100% и поради това беше важно да не загубим. Искахме да победим, но тук на „Анфийлд" винаги е тежко и знаехме това. Една точка все пак е добър резултат в дадения момент", допълни италианския специалист.

 

  Сподели
93