Сър Алекс е щастлив от опциите си в атака


Н. Гавазов

Сър Алекс е щастлив от опциите си в атака

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън смята, че той има фантастични опции в атака благодарение на присъствието на Робин ван Перси на „Олд Трафорд". Както е известно, голмайсторът на Висшата лига на Англия за миналия сезон се присъедини към „червените дяволи" от Арсенал за сумата от 24 милиона паунда и днес ще направи своя дебют пред домашна публика срещу Фулъм.

Сър Алекс призна, че е развълнуван от това, което има на разположение в атака, но не пропусна да подчертае, че всеки нападател ще изиграе своята роля през този сезон. За съжаление, шотландецът не спомена името на Димитър Бербатов.

„Аз съм развълнуван. Мисля, че Ван Перси е много добър играч и той носи много зрялост в атаката ни. Неговият миналогодишен рекорд се надявам да се прехвърли и тук и да ни донесе повече попадения. Уейн има 30 гола във всички турнири и с всяка изминала година се подобрява, но ние се нуждаем от помощ от страна на всички нападатели. Знаем, че Чичарито е способен да вкара по различен начин от Ван Перси и Уейн Рууни, а Дани Уелбек е съвсем различен тип футболист. Това ни дава фантастични възможности и това е най-голямата атракция за мен", заяви Сър Алекс за Magic 1152.

 

  Сподели
86