Гигс: Готови сме за изпитанието


Н. Гавазов

Гигс: Готови сме за изпитанието

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Райън Гигс сподели очакванията си от срещата от първия кръг на Висшата лига на Англия с Евертън. Както е известно, тази вечер от 22:00 часа българско време хората на Сър Алекс ще започнат кампанията си в най-силното първенство на планетата на „Гудисън Парк" срещу един от най-неудобните си в последно време съперници.

Легендата на „червените дяволи" Райън Гигс призна, че той и съотборниците му са готови за сериозния тест.

„Винаги е трудно да започнеш сезона като гост. В последно време мачовете на „Гудисън Парк" се развиват добре за нас и се получават много скоростни мачове, истински битки, което няма как да не радва публиката. Отборът воден от Дейвид Мойс винаги е работил сериозно на терена, което означава, че ако искаме да победим ще се наложи да положим повече усилия от нашия съперник. Мачът тази вечер е един сериозен тест за нас", заяви Гигс за Magic 1152.

„Обикновено мениджъра не говори много за своите амбиции, а се опитва да определи настройката на играчите. Ние сме готови за изпитанието. Лятото беше дълго и нямаме търпение да започнем да играем", каза още легендата на Юнайтед.

 

  Сподели
63