Сър Алекс: Ван Перси ще излезе още в първия мач на Юнайтед


Н. Гавазов

Сър Алекс: Ван Перси ще излезе още в първия мач на Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън коментира трансфера на нападателя на Арсенал Робин ван Перси. Както е известно, снощи двата клуба обявиха чрез официалните си сайтове, че са се договорили за преминаването на холандския национал на „Олд Трафорд" и очакванията са днес голмайстора на Висшата лига на Англия да премине медицинските прегледи и да уточни личните си условия по договора с „червените дяволи".

„Хубаво е, че нашия тим се попълни с такъв силен футболист какъвто е Ван Перси. Аз съм доволен от покупката. Сега Робин ще дойде в Манчестър и до края на деня ще премине медицински прегледи. Всичко може да се случи и медицинските прегледи да се забавят във времето, възможно е цяла процедура да приключи утре. Но аз съм уверен, че той може да излезе на терена още в първия кръг", заяви Сър Алекс за официалния сайт на Юнайтед.

„Преговорите с агента на Ван Перси се водят от нашия изпълнителен директор Дейвид Гил. Надявам се, че всички детайли ще бъдат изгладени до края на деня", каза още шотландския специалист.

Мачът на Юнайтед от първия кръг на Висшата лига на Англия е срещу Евертън. Срещата ще се състои в понеделник.

 

  Сподели
106