Бен Арфа иска триумф във Висшата лига с Нюкасъл


И. Ангелов

Бен Арфа иска триумф във Висшата лига с Нюкасъл

Хатем Бен Арфа настоя, че Нюкасъл Юнайтед може да спечели Висшата лига този сезон. Тотнъм и Арсенал успяха да надделеят над Нюкасъл в последната кампания за местата от Топ 4, но през целия сезон те бяха близо до завършване там. Сега Бен Арфа заговори пред Evening Chronicle:

"Всички играчи останаха. Мисля, че ще имаме и самочувствие. Може би се чувстваме толкова добре, че ще завършим между първо и четвърто място. Защо не? Защо да не кажа, че ще сме шампиони. Mисля, че мога да го кажа."

"Добре е да се завърнеш от контузия, радвам се, че играх 45 минути с Хартлипул. Чувствам се добре. Дано се възстановя бързо. Аз останах с месец повече в Европа и през това време играех футбол с приятели. Сега малко по малко се завръщам. Най-важното е, че бях на терена и усетих тази сензация oтново."

"Мениджъра ще реши кога съм готов и ще направи нужното. Аз съм готов да бъда и на пейката, няма проблем. Каквото каже мениджъра. Щастлив съм да играя тук. Щастлив съм отново да съм с Нюкасъл. Обичам клуба и привържениците. Те също ме харесват. Всеки ме иска тук. Подкрепата е страхотна."

  Сподели
139