Кагава: Ще ставам все по-добър


Н. Гавазов

Кагава: Ще ставам все по-добър

Шинджи Кагава изрази задоволството си от живота в Манчестър Юнайтед и заяви, че той ще се представя още по-добре след като се адаптира към живота в Англия. Японецът, който се премести от немския шампион Борусия Дортмунд за сумата от 16 милиона евро това лято впечатли с изявите си по време на срещите от предсезонната подготовка на тима.

Гледайки напред към кампанията във Висшата лига, 23-годишният футболист смята, че той може да подобри представянето си когато свикне още повече с живота на „Олд Трафорд".

„Всеки път когато тренирам със своите съотборници аз получавам удоволствие. Когато напълно се адаптирам към колектива, ще стана още по-добър. Болшинството от момчетата знаят, че аз мога да играя още по-добре. Мога по-добре да използвам техните силни страни и чувствам, че мога да създавам много голови положения", цитира Goal.com. думите на Кагава.

„Също така мога да играя на няколко позиции. За мен няма никакъв проблем в това, да участвам в отбора или да създавам положения отпред. Сега се опитвам да правя всичко възможно за да набера подходящата форма. Тогава съотборниците ми напълно ще ми се доверят", каза още японецът.

 

  Сподели
96