Изпратиха Бартън в отбор от Лига 2


Н. Гавазов

Изпратиха Бартън в отбор от Лига 2

Бившият капитан на Кунс Парк Рейнджърс Джо Бартън е изпратен да тренира с Флитвуд Таун, който от този сезон ще се подвизава в четвъртия ешелон на английския футбол, съобщава Sky Sport. Според информацията, по-късно ще бъде решен въпроса с бъдещето на играча, но най-вероятно той ще бъде даден под наем в клуба от Ланкашир.

Както е известно, заради своята дръзка постъпка по време на последния мач от миналия сезон във Висшата лига на Англия срещу Манчестър Сити Бартън беше дисквалифициран от Футболната асоциация (ФА) на 12 мача. В допълнение КПР проведе собствено разследване, след което полузащитникът беше глобен с шестседмични заплати и лишен от капитанската лента.

Мениджърът на лондончани Марк Хюз не взе полузащитника на предсезонно турне и вместо посещение на някои страни в Азия, сега Бартън ще се отправи към Северозападна Англия, където ще поддържа формата си в новия член на Лига Две Флитвуд Таун.

Тази информация беше потвърдена и от Джоуи, който на страницата си в Twitter обяви, че ще поддържа формата си в отбора от Ланкашир, но също така подчерта, че желае да бъде част от проекта на КПР. Според специалистите обаче, лондончани планират да изпратят Бартън под наем в отбора от Лига Две до януари.

 

  Сподели
67