Адам: Трябва да обърнем късмета в своя полза


П. Пенков

Адам: Трябва да обърнем късмета в своя полза

Полузащитникът на Ливърпул Чарли Адам настоя, че тима трябва "промени късмета си" през новия сезон и да забравят за лошите резултати. Както знаете мърсисайдци завършиха кампанията на осмата позиия, като това беше най-слабото им постижение за последните 18 години. Адам смята, че лошия късмет е изиграл ролята си по време на слабия сезон на червените и е убеден, че Ливърпул ще успее да се завърне по-силен отвсякога при новия треньор Брендън Роджърс. Ето какво сподели той пред Daily Star:

"Казват, че класирането не лъже, но не заслужавахме да завърши на осмото място. Ако имахме малко повече късмет може би щяхме да се намираме на някоя по-горна позиция. Но всичко вече е забравено. Продължаваме напред и се надяваме да подобрим представянето си през новия сезон. Не мога да повярвам колко равенства записахме през миналата кампания, така че трябва да обърнем късмета си в наша полза," заяви Чарли Адам.

"Ако работим усърдно и правим нещата по правилния им начин се надявам новия сезон да сме по-добри. Това е един от най-добрите отбори в света и възможността да играеш за този клуб е мечта на всеки играч. Имаме правилните играчи и правилното ръководство. Трябва да намерим правилния баланс, правилните играчи и да работим колкото се може повече. Всички искаме да играем в Шампионска лига. Но този сезон сме в Лига Европа. Искам да преминем груповата фаза и да се опитаме да спечелим турнира. Това са очакванията към клуба. Това са очакванията на феновете и на играчите в съблекалнята," добави полузащитникът.

  Сподели
109