Борини: Знаех си, че пак ще играя в Англия


И. Ангелов

Борини: Знаех си, че пак ще играя в Англия

Фабио Борини заговори пред официалния сайт на Ливърпул, след като официално бе обявен за първото ново попълнение на Брендан Роджърс в тима. Италианският национал премина медицински прегледи и подписа своя контракт вчера, а сега заговори с увереност за новата кампания:

"Почувствах се добре, защото исках един ден да се завърна в Англия. Знаех си, че рано или късно това ще стане."

"Да се върна с Ливърпул е оше по-добре, защото сега мога да покажа на хората какво мога - имаме Лига Европа и много други състезания пред себе си. Надявам се да постигна максимално много, да вкарам голове, да влезем в Шампионска лига и всичко останало, което клуба иска."

"Това е топ клуб и в миналото е спечелил много титли. Дано това стане и в бъдещето."

Брендан Роджърс бе цитиран за новия си играч:

"Фабио е модел на това, над което искаме да надградим тук. Той е голям талант, на 21 години, вкарва голове, а страстта му и концентрацията са наистина важни за играта ни. Това е, което искаш от един играч."

"Мисля, че феновете ще го заобичат. Той е мултифункционален и може да играе на много позиции, ще израсте при нас. Сигурен съм, че в следващите години Ливърпул ще прогресира. Той е сред най-силните физически играчи, с които съм работил. Психически е много силен, Ливърпул ще се облагодетелства от това."

  Сподели
96