Роджърс се надява да вземе вълнуващ до седмица


И. Ангелов

Роджърс се надява да вземе вълнуващ до седмица

Мениджърът на Ливърпул Брендан Роджърс заяви, че от клуба може да обявят "наистина вълнуващо" ново попълнение до края на седмицата. Роджърс гарантира, че феновете на тима могат да очакват следващия си любимец в състава. Както разкри Goal.com от Ливърпул следят Даниел Стъридж от Челси, който не е доволен на ситуацията си в тима.

"С много играчи се свързваме, но само няколко са истинска цел за нас. Реалността е, че направихме 3 или 4 оферти за играчи и дано затворим сделката до края на седмицата, защото това ще е вълнуващо попълнение за клуба. Привържениците ще го заобичат."

"Нямаме количка, пълна с пари за играчи, а хората мислят, че разполагаме с доста. Определено няма да вземем толкова много играчи, колкото се тръби в пресата. Искаме да работим със страхотни играчи тук и само 3-4 промени ще помогнат на групата."

"Това е не просто клуб, а начин на живот. Не е само да дойдеш тук за 2 часа, да тренираш и да се махнеш. Трябва да приемеш философията и културата на клуба, ако не го направиш, това е проблем."

  Сподели
122