Скоулс: Исках с Шави и Иниеста да сме тримата амигос


И. Ангелов

Скоулс: Исках с Шави и Иниеста да сме тримата амигос

Daily Star публикува обширно интервю с легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс, в което става ясно, че единствено за едно нещо съжалява халфа на "Червените дяволи". Това е да играе с Иниеста и Шави от Барселона, когато е бил на върха на възможностите си. Скоулс призна, че винаги, когато ги гледа, желае да е между тях на терена.

"Бях късметлия да играя сред най-добрите играчи в света в Манчестър Юнайтед. Но да играеш в центъра с Шави и Иниеста е брилиантно. Щеше да ми хареса да играя с тях в апогея на кариерата си. Това наистина са най-добрите играчи в света и се надяваш, че можеш да се разбираш с тях. Сега не зная дали бих се разбирал с тях."

"Никога не съм бил този, който разменя и събира фланелки. Винаги, когато ме попитат, с радост разменям фланелката си. Но никога не съм имал интерес в това. Страхотно е, че на финала на Шампионска лига взех фланелката на Иниеста обаче."

"Какъв играч е само. Той е сред най-добрите в света и ще я задържа. На Шави все още я нямам, но може би още има време да я взема."

Шави, който заяви, че Скоулс е най-добрия халф в последните 20 години, споделя тези мисли на легендата и също бе цитиран от изданието.

  Сподели
262