Ливърпул с оферта към нападател на Реал Мадрид


П. Пенков

Ливърпул с оферта към нападател на Реал Мадрид

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс със сигурност познава Жозе Моуриньо, след като двамата работиха заедно на "Стамфорд Бридж", поради което Хосе Кайехон се твърди, че е попаднал в полезрението на мениджъра на мърсисайдци. Кайехон през изминалия сезон най-после успя да покаже способностите си, но не получаваше достатъчно игрово време, поради високата конкуренция между играчите в белия балет.

Може да се каже, че той е преминал през всичките нива на мадридския клуб, като е започнал от 15 годишна възраст, а по-късно беше продаден на Еспаньол. Но през лятото на миналата година Реал заплатиха 3.8 милиона евро да си върнат отново Кейехон, възможност, която самия той не пропиля и впечатли Жозе Моуриньо. Роденият в Гранада нападател, който също може да играе по крилата, направи общо 36 изяви през сезона, като успя да отблежи общо 13 попадения, пет от които бяха в Шампионска лига.

Днес журналистът на испанския вестник Marca Сантиаго Сегурола публикува следното съобщение в социалната мрежа Twitter: "Ливърпул са оправили оферта на стойност 19.7 милиона евро за Хосе Кайехон. Реал са готови да го продадат. Той е изявил желание да играе там."

  Сподели
122