Джибрил Сисе за бъдещето си в Куинс Парк Рейнджърс


П. Пенков

Джибрил Сисе за бъдещето си в Куинс Парк Рейнджърс

Джибрил Сисе сподели задоволството си, че ще бъде част от бъдещите планове на Куинс Парк Рейнджърс, след като клуба вече си осигури пет нови попълнения през летния трансферен прозорец. 30-годишният французин отбеляза шест попадения в осем мача с фланелката на Обръчите, след като пристигна на Лофтус Роуд от Лацио за сумата от 4 милиона паунда. Сисе вкара и в последния мач от миналия сезон, когато тима загуби от шампиона Манчестър Сити с 3:2, но въпреки поражнието мениджърът Марк Хюз избегна изпадане от Висшата лига, след като Болтън не успя да победи Стоук Сити на "Британия Стейдиъм".

Хюз вече подсили състава си, след като Самба Диаките, Анди Джонсън, Робърт Грийн и Райън Нелс подписаха контракти, докато високо-оценявания бранител Фабио се присъедини към тима под наем от Манчестър Юнайтед.

Тази политика е впечатлила Джибрил Сисе, който изказа задоволството си от бъдещите планове на клуба, както и това, че самия той ще бъда част от тях: "Запознах се с новите попълнения. Сега тренировъчното игрище изглежда по съвсем различен начин, така че всичко е наред преди началото на новия сезон. Тони Фернандес е победител по природа, той обича да побеждава и иска да стори това с Куинс Парк Рейнджърс. Той прави всичко възможно за да привлече нови имена и да изгради един наистина добър отбор. Щастлив съм, че съм тук и да бъда част от процеса в клуба. Наистина съм горд от това." сподели Сисе.

  Сподели
116