Новината за Ван Перси активизира големите клубове


Н. Гавазов

Новината за Ван Перси активизира големите клубове

Снощната новина за нежеланието на Робин ван Перси да продължи договора си с Арсенал накара някои от топ отборите на Стария континент да се активизират и да започнат да следят още по-изкъсо ситуацията. Както е известно, холандският национал навлезе в последната година на договора си с „артилеристите" и въпреки снощното изявление на ръководството от „Емирейтс", че ще разчитат на Ван Перси през новия сезон, много е вероятно капитанът на Арсенал да бъде продаден през лятото.

The Telegraph съобщава тази сутрин, че за голмайстора на Висшата лига претендират няколко топ отбора. Това са Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Барселона, Реал Мадрид и Челси. Конкретна информация има за „гражданите", които са готови да вложат във футболиста 20 милиона паунда.

За последните три години Арсенал стана за настоящия шампион на Англия стабилен източник на добри играчи. За това време в Манчестър Сити от тима на Венгер пристигнаха Емануел Адебайор, Коло Туре, Самир Насри, Гаел Клиши, а също така и Патрик Виейра и Силвиньо.

 

  Сподели
86