Парк: Харесвам живота в Англия, тук не съм популярен


И. Ангелов

Парк: Харесвам живота в Англия, тук не съм популярен

Парк Джи-Сунг от Манчестър Юнайтед призна, че харесва живота в Англия, защото тук не е толкова популярен, колкото в Южна Корея. Пред официалния сайт на Манчестър Юнайтед той разкри опита си с предишните си клубове, както и факта, че е суперзвезда у дома си и това не му дава много спокойствие :

"В моята страна не мога да правя нищо. Навсякъде ме преследват. Тук мога да се разхождам и да правя каквото си искам. Не обичам славата. Щастлив съм тук, защото ми е по-спокойно."

"Когато сме на турне в Азия и другите момчета разбират за какво говоря. Така е за мен всеки път, като се прибера. Трудно се справя човек с това. Започвам да свиквам, но преди беше изключителен проблем."

"Най-лошото е, че ти липсва семейството и приятелите. Трудно е да кореспондираме само по имейл, защото има и 9-часова разлика."

За подписването с Юнайтед през 2005-та той каза:

"Смешно е, защото в деня, когато подписах, анатемосаха вестника, който го предаде. Хората не можаха да повярват и след снимките със Сър Алекс и това стана. Това бе голям шок, мисля."

"Репутацията ми се простря извън Корея, из целия континент. Още от Световното през 2002-ра имах слава, но сега беше невероятно. Не чувствам много напрежение обаче. Опитвам се винаги да дам всичко от себе си."

  Сподели
95