Юнайтед с интерес към португалски национал


Н. Гавазов

Юнайтед с интерес към португалски национал

Манчестър Юнайтед проявява сериозен интерес към полузащитника на Порто и националния отбор на Португалия Жоао Моутиньо и не е изключено да го привлече в редиците си, съобщава в днешния си брой The Sun. Според информация на изданието, ръководството на „червените дяволи" е готово да похарчи 25 милиона паунда за талантливия футболист, след като по-рано стана ясно, че Юнайтед се отказва от привличането на Лука Модрич от Тотнъм.

Както е известно, вицешампионите бяха готови да заплатят за хърватския национал до 30 милиона паунда, но от ръководството на „шпорите" поискаха 40 милиона за своята звезда и отчитайки възрастта на играча и големият размер на исканата сума, Юнайтед прекрати интереса си към Модрич и насочи вниманието си към други трансферни цели.

Тотнъм и Челси също се интересуват от футболиста, който вече се изказа много ласкаво за Андре Вила-Боаш, с когото се познават много добре. Бившият наставник на Челси се очаква да подпише днес договор с „шпорите", но въпреки това, предположенията са, че Моутиньо би предпочел да продължи кариерата си на „Олд Трафорд".

 

  Сподели
83