Реднап: Вилаш-Боаш може да печели титли с Тотнъм


И. Ангелов

Реднап: Вилаш-Боаш може да печели титли с Тотнъм

Хари Реднап подкрепи Андре Вилаш-Боаш да прикючи сезона поне в топ 4 на Англия догодина, ако се настани начело на Тотнъм. Поргуталецът е твърд фаворит за мястото на Реднап начело на лондончани, след като наскоро той приключи неуспешен период в друг тим от Лондон - Челси. Sky Sports News цитира бившия мениджър на Тотнъм:

"Той е в Англия от време. Вече беше в Челси. Там не се получи за него. Даниел Леви сега смята, че той може да свърши работа в Тотнъм. Определено има играчите за това."

"Мисля, че те са достатъчно качествени поне за топ 4 и могат да предизвикат титлата. Toва е мое мнение. Имаме играчите."

Реднап заговори за периода, в който го свързваха с Англия: "Беше трудно. Всички ми навираха името в този въпрос, но това не ми се отрази. Хората казват, че това се е отразило на Тотнъм. Но просто имахме лош период и всичко тръгна надолу. Играехме добре."

"Играхме страхотно срещу Манчестър Юнайтед у дома. Отидохме до Евертън и играхме добре. После КПР имаше само 1 удар в целта. С Вила играхме с 10 човека и свършихме 1:1, като ги унищожихме."

  Сподели
82