Легенда на Юнайтед е готов да оглави Ливърпул


Н. Гавазов

Легенда на Юнайтед е готов да оглави Ливърпул

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн призна, че не би се отказал от шанса да тренира Ливърпул. Както е известно, Кийн е една от легендите на „червените дяволи", спечелвайки с отбора Шампионска лига, четири Купи на Англия и седем титли в Премиършип.

Въпреки всичко това, Рой е готов да заеме мениджърския пост в историческия съперник на Юнайтед - Ливърпул.

„Конкретното време е най-важното нещо за един треньор. Дори повече, отколкото за даден играч. Именно поради това Роберто Мартинес, Брендън Роджърс и останалите трябва внимателно да обмислят своя следващ ход. Говоря за това, изхождайки от своя опит. По време на моя последен сезон в Съндърланд обсъждахме моя нов договор след яркия старт. Четири седмици по-късно аз останах без работа. В един момент си най-добрия, а в друг може да бъдеш уволнен", сподели Кийн.

„Сега за Мартинес дойде време да направи следващата крачка. На негово място аз бих се възползвал от шанса да тренирам Ливърпул. Може би сега не са най-добрите времена в историята на този клуб, но все пак това си е забележителна работа. Ливърпул винаги ще си остане по-голям клуб от Суонзи и Уигън. И ако на теб ти се падне шанса да се окажеш там, длъжен си да се възползваш, защото вероятно втора възможност няма да имаш. Аз бих се възползвал от такъв шанс и поради това моят мобилен телефон винаги е включен", каза още легендата на Юнайтед.

 

  Сподели
233