Мартинес ще реши за Ливърпул във вторник


Н. Гавазов

Мартинес ще реши за Ливърпул във вторник

Наставникът на Уигън Роберто Мартинес е провел „конструктивни преговори" със собствениците на Ливърпул относно вакантната длъжност мениджър на отбора, а също така си е осигурил подкрепата на капитана на тима Стивън Джерард, съобщава ESPN. Както е известно, в четвъртък в Маями се състоя първата среща между испанския специалист и представителите на компанията FGS, която е собственик на мърсисайдския клуб.

Според слуховете, Мартинес все още не е дал своето съгласие, но е поискал от собствениците определени пълномощия - на първо място да контролира трансферите в клуба. Следващата среща на страните е назначена във вторник и тя ще се състои в Англия. Според ESPN, именно тогава ще стане ясно, дали наставникът на Уигън ще приеме предложението на Ливърпул или ще продължи да води тима на „латиксите".

Тази информация бе потвърдена от Дейв Уилън, който е сегашният работодател на Роберто Мартинес.

„Роберто проведе конструктивна беседа с Ливърпул. Сега той се завръща в моя дом в Барбадоса. Във вторник ще лети до Лондон и преговорите ще бъдат възобновени. До края на този ден се очаква и какво ще бъде неговото решение", съобщи босът на Уигън Дейв Уилън.

 

  Сподели
102