Томас Инс: Не баща ми, а Райън Гигс бе примерът ми в живота


И. Ангелов

Томас Инс: Не баща ми, а Райън Гигс бе примерът ми в живота

Полузащитникът на Блекпул Томас Инс разкри, че винаги е искал да направи нещо като Райън Гигс в Манчестър Юнайтед. Синът на Пол Инс заяви, че ветеранът на Юнайтед е бил пример за него в играта, а не собственият му баща, който известно време игра рамо до рамо с легендата на "Червените Дяволи".

Daily Mail цитира: "Гордея се с баща си, и наистина ценя съветите и насоките му, но ние не сме еднакви по характер и игра. Всъщност в много неща сме противоположни. Той има остър поглед и мнение за много неща, докато аз съм по-тих и отпуснат."

"Идолът ми винаги е бил Райън Гигс, а баща ми предпочита да следвам собствена кариера, а не да приличам на него. Той се ядосва, че нося етикета на негов син пред медиите. Той иска да се запомня със собствените си изяви."

"Играта ми се базира на Райън, защото съм го гледал много за Юнайтед и Уелс. Страхотно е, че с баща ми те все още са приятели. Той ми се обажда често да си поговорим и аз често се замислям, че най-големият герой в живота ми, ми дава съвети. Това е страхотен късмет."

  Сподели
123