Роналдо: Успокой се, Сити. Юнайтед е кралят!


Н. Гавазов

Роналдо: Успокой се, Сити. Юнайтед е кралят!

Кристиано Роналдо смята, че Манчестър Юнайтед ще си остане царят на английския футбол за дълги години напред, независимо от всеки един успех, който ще постига градският съперник Сити. Както е известно, „червените дяволи" загубиха титлата във Висшата лига на Англия след драма, която и най-добрият сценарист не можеше да измисли.

„Гражданите" завършиха на върха за първи път от 1968 година насам, но Роналдо, който игра за Юнайтед в периода 2003 - 2009 година заяви, че това няма да бъде достатъчно за Сити, за да установи доминираща роля в английския футбол.

„Видях преди няколко дни, как Сити вкара два гола в последните минути. Бях се обзаложил, че Юнайтед ще спечели титлата, но загубих. Чувствах огромно разочарование, защото „червените дяволи" са още в сърцето ми. Сити наистина има фантастичен отбор, но мисля, че Манчестър Юнайтед ще продължава да бъде кралят на Англия", сподели Роналдо.

„Бъдещето? Никой нищо не знае. Аз се чувствам щастлив тук. Това е велик клуб с фантастични фенове. Но никога нищо не знаеш какво може да се случи", допълва португалецът.

 

  Сподели
68