Насри: Надявам се, че в Арсенал ми видяха златния медал


Н. Гавазов

Насри: Надявам се, че в Арсенал ми видяха златния медал

Полузащитникът на Манчестър Сити Самир Насри, който в неделя спечели титлата във Висшата лига на Англия се изказа по адрес на своя бивш клуб Арсенал, откъдето миналата година го обвиниха в меркантилизъм. Както е известно, французинът напусна със скандал „Емирейтс" и стана един от най-мразените футболисти от страна на феновете на „артилеристите".

Насри продължи с некоректните си изказвания и саркастични забележки по адрес на бившия си клуб.

„В Арсенал се опитаха да ми изградят такъв образ, сякаш аз дойдох в Манчестър Сити заради парите. Надявам се, че сега те видяха златния ми медал. При това, самите те не могат да спечелят нищо в продължение на години. Ако ме интересуваха парите, то много по-лесно щеше да бъде да си остана в Арсенал, спокойно да си получавам заплатата и място в стартовия състав. Впрочем, такива футболисти там има предостатъчно", заяви Насри в ефира на TF 1.

„Но аз направих своя избор в полза на трудностите - да се боря за място в голям клуб, който никога няма да се съгласи с второстепенна роля в първенството. Доказах, че постъпих правилно. Сега се надявам запалянковците на Арсенал да забравят за мен. Те трябва да празнуват третото място, а аз ще продължа да печеля трофеи", каза още французинът.

 

  Сподели
69