Лий: Още трима играчи и Сити ще бъде непобедим


Н. Гавазов

Лий: Още трима играчи и Сити ще бъде непобедим

Легендата на Манчестър Сити Франсис Лий поздрави играчите на Роберто Манчини за духа, който показаха по време на срещата от 38-я кръг на Висшата лига на Англия срещу Куинс Парк Рейнджърс, но също така предупреди италианския специалист, че той ще трябва да инвестира в най-малко трима играчи от световна класа това лято, ако иска да се радва на просперитет в следващото издание на Шампионска лига.

„Спечелването на Купата на Англия и след това на Висшата лига показва, че Роберто Манчини е свършил фантастична работа. Той разполага с отбор, който играе с огромен дух и този дух ясно бе подчертан в срещата с Манчестър Юнайтед за Купата. Венсан Компани бе изгонен само след десет минути игра и след това те продължиха да надиграват Юнайтед. Това е силен отборен дух и аз го видях срещу КПР", коментира Лий за ВВС.

„Оттук нататък те могат да вървят само напред. Това е един много мощен отбор, в който има много талант. Но ако закупят още трима или четирима играчи ще станат още по силни и това ще ги направи непобедими. Не казвам, че останалите отбори няма да се конкурират със Сити, но виждам светло бъдеще за „гражданите", допълва легендата.

 

  Сподели
66