Венгер: Третото място ще е награда за силата на Арсенал


Н. Гавазов

Венгер: Третото място ще е награда за силата на Арсенал

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер смята, че третото място във Висшата лига на Англия ще бъде награда за качествата и силата на неговия отбор. Както е известно, „артилеристите" държат своята съдба в собствените си ръце, но за целта ще трябва да победят Уест Бромич в последен мач от сезона в Премиършип.

Като се има предвид катастрофалното начало и особено унизителното 2:8 от Манчестър Юнайтед, малцина бяха тези, които предполагаха, че Арсенал може да се озове тук.

"Това ще бъде голямо постижение, ако успеем да завършим трети. Вярвам, че това ще бъде награда за отбора и неговата сила. Стигнахме дотук, минавайки през много трудни периоди, но никога не се отказахме и винаги се борехме. Ето защо аз ще бъда много щастлив, когато постигнем целите си. Трябва да завършим трети, защото четвъртото място може да се окаже недостатъчно да играем в Шампионската лига. Нека утре излезем и победим, само така може да си гарантираме третото място, а това ще е най-правилния отговор към нашите критици. Сигурен съм, че момчетата ми ще го направя", заяви Венгер за ВВС.

 

  Сподели
63