Компани: Не знаех, че защитници получават индивидуални награди


Н. Гавазов

Компани: Не знаех, че защитници получават индивидуални награди

Защитникът на Манчестър Сити Венсан Компани изрази учудването си от спечелването на наградата Играч на годината. Както е известно, тази вечер белгиецът беше признат за най-добър играч през отиващия си сезон, в който неговият отбор може да завоюва и титлата във Висшата лига.

„В Twitter ми съобщиха, че съм избран за Играч на годината в Англия. Аз в това не съм сигурен. Сега ще трябва да проверя информацията", написа Компани на страницата си в социалната мрежа.

Малко по-късно се появи ново съобщение от белгиеца: „ Мммм...Google го потвърди. Аз съм много благодарен, но съм длъжен веднага да кажа, че искам да споделя тази награда с моите партньори в отбрана. Те са невероятни. Сабалета, Лескът и други, които не са в Twitter. Дори си мисля, че не бива да съобщаваме очевидни неща. Сега моите мисли са свързани с неделния мач".

Определено вълнението на Компани продължи, защото няколко минути по-късно бранителят за пореден път изрази учудването си от спечелването на наградата.

„Аз изобщо не знаех, че защитници могат да получават индивидуални награди. Ще подкрепям Англия на Европейското", написа капитанът на Сити.

 

  Сподели
83