Шерингам: Сър Алекс отново ще поиска Снайдер


Н. Гавазов

Шерингам: Сър Алекс отново ще поиска Снайдер

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам заяви, че „червените дяволи" отново ще се опитат да привлекат полузащитника на Интер Уесли Снайдер. Както е известно, през миналото лято холандският национал беше свързван с трансфер на „Олд Трафорд", но по неизвестни причини сделката не се състоя. Според Шерингам, плеймейкърът на „нерадзурите" може да помогне много в халфовата линия на рекордьора по титли в Англия.

„Аз нямам никакви съмнения в това, че Манчестър Юнайтед ще се постарае отново да осъществи този трансфер. Сър Алекс се опита да закупи Снайдер преди една година. Когато мениджърът си хареса един играч, той се връща отново и отново за него", сподели Шерингам за Goal.com.

„Той постъпи по същия начин с много други футболисти. Спомнете си за Ван Нистелрой. Сър Алекс за първи път го поиска, когато Рууд беше със счупен крак. Той се върна към този трансфер след една година. Ето защо, аз изобщо няма да съм изненадан, ако мениджърът се върне към идеята да вземе Снайдер", каза още бившият нападател на Юнайтед.

 

  Сподели
71