Сър Алекс се надява на помощ от Марк Хюз


Н. Гавазов

Сър Алекс се надява на помощ от Марк Хюз

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън все още не е загубил надежда за спечелване на титлата във Висшата лига на Англия и се надява, че неговият ученик Марк Хюз, който в момента е начело на Кунс Парк Рейнджърс ще успее да се противопостави успешно на Манчестър Сити.

Отчитайки солидното предимство на „гражданите" над „червените дяволи" по отношение на головата разлика, за гарантиране успеха на отбора воден от Роберто Манчини е достатъчно Сити да победи у дома си КПР.

Сър Алекс не е готов да признае загубата на титлата и смята, че все още има шансове за постигане на победа в първенството на Висшата лига.

„Ние сме длъжни да се настроим правилно за последния си мач. Всичко може да се случи. Задължително трябва да победим Съндърланд. КПР също има нужда от точки, така че нищо не е ясно. Как ми се иска Спарки да е на терена", заяви Сър Алекс за ВВС.

„Марк отлично си знае работата. Сити го уволниха по най-неподходящия начин и той вероятно помни това. Целият отбор на Хюз се сражава, но в добавка КПР ще се сражава за своето оцеляване", каза още шотландският специалист.

 

  Сподели
62