Нюкасъл - последната надежда на Сър Алекс


Н. Гавазов

Нюкасъл - последната надежда на Сър Алекс

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън смята, че съдбата на титлата във Висшата лига на Англия ще бъде предрешена, ако Манчестър Сити победи като гост Нюкасъл през този уикенд. Два кръга преди края на сезона в Премиършип, манчестърските грандове имат еднакъв брой точки, но „гражданите" са лидери в класирането заради по-добрата си голова разлика.

Основното изпитание за Сити в края на сезона се очертава да бъде визитата на Нюкасъл, който снощи победи Челси на „Стамфорд Бридж" и е много близо до това да се класира за Шампионската лига.

„Понеделникът завърши за нас с голямо разочарование. Ние трябва да помислим какво ще правим, но се налага задължително да победим Суонзи. В същото време Сити вече ще е изиграл своя мач, така че ще знаем какво да правим. Да, Сити провежда двубоя си по-рано от нашия. Ние просто трябва да се готвим за своята игра. Но ако Сити победи с 3:0, то разликата ще стане 11 гола в тяхна полза. Смятам, че ще е невъзможно да ги настигнем", цитира Sky Sports думите на Сър Алекс.

 

  Сподели
74