Далглиш: Получихме това, което заслужавахме


Н. Гавазов

Далглиш: Получихме това, което заслужавахме

Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш коментира отложената среща от 34-я кръг на Висшата лига на Англия с Фулъм, в която мърсисайдци претърпяха поредното си поражение на родна земя. Според шотландският специалист снощната загуба няма да се отрази на самочувствието на възпитаниците му преди финала за Купата на Англия срещу Челси.

„Имахме неправилно отношение към този мач. Ако вие излезете на терена в лошо настроение, то тогава няма какво повече да очакваме от вас. Ето, получи се загуба... Вината е изцяло моя. Аз не успявам да въздействам на играчите. Имахме едно-две хубави положения и всичко друго е един негатив. Получихме си това, което заслужавахме", цитира официалният сайт на Ливърпул думите на Далглиш.

„Не смятам, че неуспехът в тази среща ще окаже влияние върху финалния мач от Купата на Англия. Но не искам и да казвам, че резултатът срещу Фулъм ще се забрави лесно. Но ще е неправилно да продължаваме да работим по този начин. Впрочем, дори да бяхме победили с 4:0, това нямаше да бъде никакво преимущество в събота", каза още шотландецът.

 

  Сподели
65