Фулъм победи Ливърпул на Анфийлд (видео)


И. Ангелов

Фулъм победи Ливърпул на Анфийлд (видео)

Отборът на Ливърпул прие Фулъм в пореден кръг от Висшата лига на Англия, като домакините бяха победени с минималното 1:0 в срещата. Голът вкара Мартин Шкъртел, който бе капитан за домакините днес, но нещастно заби топката в собствената си мрежа. Като цяло гостите бяха най-малкото равностойни днес, и постигнаха първата си победа тук в историята си. 

Кени Далглиш бе заложил на доста футболисти, които не виждаме често през сезона и това изигра своята роля. Още в 5-ата минута Демпси получи топката в центъра. Той потърси Риизе на фланга, а бекът центрира остро. Топката се отклони от Алекс Кацаниклич, след това се удари в Шкъртел и заблуди вратаря Дони, влизайки в мрежата.

До края на срещата двата тима можеха да вкарат по няколко попадения, а най-добре в мача се представи нападателя на домакините Анди Керъл, особено в първата част. Муса Дембеле не му отстъпваше днес, като двамата създадоха най-много положения за своите отбори. Пропуски на Дирк Кайт, Клинт Демпси и Павел Погребняк оставиха резултата непроменен до края.

С взетите 3 точки Фулъм застига Ливърпул на 8-ата позиция, като двата тима имат по 49 точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
78